Elsnåla

21 oktober

Jag har hittat ett fint foto på två av mina älskade flockmedlemmar.

Gårdagen präglades av mina skavanker efter fallet i förrgår. Det gör ont och hindrar mig till större förflyttningar och rörelser. Men även om jag fortfarande inte kan sova på höger sida går det åt rätt håll. Smärtan avtar och ”träningsvärk” tar över.

Vi lagar mycket mat och använder ofta spis och ugn och har förstått att det är en energislukare. I våra försök att minska elförbrukningen ska vi försöka att använda vedspisen som även har en bra ugn. Vi har även investerad i en airfryer som anlände igår. Den är energisnål och passar bra till våra två portioner. Gårdagens test var lyckad ( spett med vildsvinsfärs, tomater och champinjoner+ potatisklyftor. Jag gjorde också äpplen i ”ugn”), det blir spännande att fortsätta testandet.

Idag påbörjar Arkhyttans jaktlag sin helgälgjakt. Vi följer dem på avstånd via deras smsgrupp. Just nu är alla redo på sina pass och jakten börjar! Vi är på tryggt avstånd men nära nog att höra skotten.

Dagens klipp: Åsa firar födelsedag och hänger utställning och politisk oro i Storbritannien.