Lucia

Så är det dags att resa hem till Mats och hundarna. Jag har haft underbara dagar och är fylld av glädje, stolthet och förundran. Det har också varit angenämt att lära känna våra nya släktingar, Viktors föräldrar. De kommer till Dalarna tillsammans med Ylva Lo, Viktor och Elin till min 70-årsfest i slutet av januari.
Alla känslor har gjort mig trött och jag längtar efter att komma hem till vårt paradis för att få landa i alla känslorna. Där hemma väntar också vår gemensamma julklapp, lite så här i förväg…

Igår gjorde Ylva Lo sin premiärtur i barnvagnen. Elin och jag promenerade med henne till Folkets park och hade hoppats på lite Luciakänning. De har gjort parken till ett vinterlandskap med bl a en stor skridskobana. Men någon Lucia såg vi aldrig.
På hemvägen tog vi bussen och fick bra plats med vagnen trots att bussen var nästan full. De moderna barnvagnarna är smidiga och i olika storlekar, detta är den minsta. Vagnen står i källaren och de har skaffat en liten ”bärsäng” , som även är en insats i vagnen, för att bära henne upp de fyra trapporna. Ylva Lo sov nöjd hela tiden.

På eftermiddagen kom ett par av deras närmaste vänner för att träffa Ylva Lo och vi fikade med lussebullar och pepparkakor. Sedan gick tiden ruskigt fort innan vi avslutade med ett kort facetimesamtal med Åsa i Oslo och bussen/tåget till Eslöv gick.
Jag stupade i säng och sov gott!

Jag ska strax ta tåget hem via Hässleholm, Linköping och Sala.