Julbetraktelser

image

Gunillas betraktelser:

Vaknar tidigt och regnet smattrar på fönsterrutan. Lyssnar på hundarnas snusningar och Mats andetag. Julaftonsmorgon…

Elin och Åsa har varit här och vi startade julen med julbord, Walt Disney (Mats hade letat fram några av julfilmerna på Youtube) och julklappsutdelning I söndags. Idag firar Joel, Mats, jag och hundarna julafton tillsammans. Älgfile’ står på menyn. Jag skickar tankar till Tobias i SanDiego, syster Karin som lämnat oroliga Bangladesh några dagar, Elin och Åsa i Falun och julfirarna i Pålsboda.

Det är en efterlängtad och lång ledighet som ligger framför mig och jag försöker gå ner i varv efter en ovanligt hektisk höst. Det är svårt men efterhand släpper jobbdrömmarna och kroppen befriar sig från anspänningarna. Är så lyckligt lottad som har det så bra och lugnt och skönt!

God Jul alla släktingar och vänner!

image