Malaga och Hilma av Klint

Idag började vi dagen med att utöka internetabonnemange. Fem surfande personer gjorde snabbt slut på de avtalade utrymmet… Nu är det fart på nätet igen. Jag kommer inte att lägga ut bilder förrän jag kommer hem, det tar för mycket av utrymmet.

Maggan tog med sig en nyinköpt uppblåsbar säng eftersom Karin bara hade fyra sängplatser. Igår kväll gick pumpen sönder och när hon försökte fixa det tömdes den på luft. Hon sov ändå men vi försöker få tag på en handpump. Inatt lägger vi bäddmadrasser ovanpå den lufttomma bädden.

Det regnade och blåste under natten och morgonen men när vi kom till Malaga var det 20 grader Varmt!  Vilken vacker stad, hit återkommer jag gärna. Karin körde och vi snurrade runt i de konstiga rondellerna och gatukorsningarna, med Åsa som kartläsare, innan vi hittade rätt och tog oss till Picassomuseet.  Förutom Picasso var det en utställning av Hilma av Klint, som tidigare varit på morderna museet. Elin har tidigare uppmärksammat mig på hennes konst och även jag blev mycket förtjust i hennes målningar!

Vi besökte också IKEA och Karin fick köpa ett skrivbord och lite annat hon behöver. Vi hjälptes åt att bära hem packningen i trapporna.