Ljuset

Vi njuter av ljuset… Det ljusnar vid 8.30 och skymmer 18.30, vi insuper ljuset och fattar inte att ni har det kallt och mörkt där hemma i Sverige. Idag hade vi ett konstigt väder på förmiddagen. Ett konstigt lagerskiktat moln låg över oss och bergen och det var tryckande luft som påverkade oss.

Karin körde oss till ett ställe mellan trollska bergssluttningar längst gamla vägen till Granada. Där finns ett olivmuseum som var stängt och en keramikbutik där vi kunde handla vacker keramik. Vi stannade även på en handelsträdgård och köpte pelagonier till ett av Karins fönster. Har vi tur klarar de sig fram till påsk då Karin reser hit nästa gång.

När vi kom hem var värmen här! 23 grader i skuggan och jätteskönt, nästan för varmt ute på altanerna!

Nu laddar vi för morgondagen, min 60-årsdag och besök på Alhambra i Granada!