Salobrena

Igår var det det vindstilla och varmt och vi kunde njuta ute på altanerna.

På eftermiddagen tog vi lokalbussen som inte kan ta sig in i byn utan har ett stopp längsr ner vid huvudgatan. Vi reste ner till Salobrena, en vacker liten stad vid medelhavet. Själva bussresan var en upplevelse i sig. Full med pladdrande och skrattande lokalbefolkning som är så vänliga mot oss.

Vi promenerade ner till stranden. En vacker strand med små cafeer och restauranger längst strandpromenaden. Lite spöklikt tomt i alla turistlägenheter/hus men ändå mycket folk i rörelse. Vi kunde sitta i t-shirts och njuta av solen och havet.  När siestan var över  handlade vi och tog del av stadens fredagsliv. Full fart, mycket trafik och många människor i farten. vi satte oss på en kvarterspub och tog en varsin öl i väntan på bussen hem. 5 öl inklusive tapas bestående av en liten varm skinka/ ostmacka och chips kostar 100 kr inklusive dricks!  Bussresan hem skedde i en nersläckt buss med musik på högsta volym och männisor som pratade högljutt.

Vi avslutar dagarna med Yatzi. Igår vann Maggan!

Foton kommer senare…