Lite tunga dagar

image

Jag väntar på att bli befriad från blodtrycksmanchetten, bara 4 timmar kvar.

Solen vill inte visa sig, vi har haft ett tunt molntäcke ända sedan i lördags. Vid ett fåtal tillfällen har det spruckit upp en kvart eller så. Jag saknar energi från solen. Till råga på allt så gick en ny tand sönder i helgen. Har precis avslutat en rejäl och kostsam tandupprustning och vill inte, men framför allt, har inte råd med mer tandvårdskostnader.

Är alltså lite låg och just nu vill jag vara det!

Det verkar som det är svårt att lämna kommentarer, det har fungerat när jag har testat men Madelene lyckas inte, hon får felmeddelande. Jag skulle uppskatta om någon annan vill testa och meddela om det inte fungerar.

7 tankar kring ”Lite tunga dagar

  1. Birgitta

    Det är alltid så på vårvintern. Mer sol, mer värme och mer vara utomhus är vad vi vill ha

  2. pinglaman Inläggsförfattare

    …och på dig med. Ha det riktigt skönt, kommer att sakna dig på jobbet!

Kommentarer är stängda.