Tuppen gal

Ännu inga ägg men vi vaknade av att tuppen gol! Både hundar och höns behöver vänja sig vid varandra. Vi väntar otåligt på de första äggen!

Idag fyller storasyster Karin år och de grattar henne i Pålsboda hos min andra storasyster. Vi skickar gratulationer i massor, hade jag varit ännu piggare hade vi nog kvistat ner och grattat! Jag är piggare i dag och ser fram emot att återgå till arbete och friskhet på måndag.

Vi är 8 stycken som ska flytta tillbaka till Trafikverkets huvudkontor på Röda vägen de närmsta veckorna. Där ska vi dela på 2 rum med vardera 4 platser. Vi är oerhört trångbodda i höghuset och behövde frigöra platser. 3 år blev det i höghuset och två flyttar, från plan 7 till 9 och sedan tillbaka till plan 7 igen. Jag har arbetat på Banverket/Trafikverket i 16 år och bytt rum minst en gång per år och varit i 5 olika byggnader i Borlänge.

I helgen hoppas jag vara pigg nog att göra i ordning kryddväxter, tomater och andra växter. Vi har en citron på gång i citronträdet!

image