Dag 2

Ännu har inte den riktiga semesterkänslan infunnit sig, först i morgon går ju de andra till jobbet när jag kan ligga kvar i sängen och dra mig.

Igår var det mörkt, mulet och regnigt men framåt kvällen ljusnade det på. Min dag bestod bl a av orkidevård, pannkakstillverkning, lappning och lagning av hönsgården, fotboll och hönsjakt. Skatan hade överlistat våra åtgärder och tagit två ägg igår igen. I avvaktan på den inhägnade hönsgården, lappade och lagade vi på Pettsonvis. Våra vita hönor flyger över inhägnaden och vandrar runt i vår övre trädgård. De har ännu inte lärt sig att hitta hem så vi fick ta Putte till hjälp för att få in dem i hönshuset på kvällen.

image image image image

Det blev en skön bara vara-dag som avslutades med LaPhroaig och StaroBrno!

image

Ingenting är bestämt om hur denna dag ska bli, ytterligare en bara vara-dag har börjat med solsken!

image