Goda grannar

Varje sommar ordnar Jonas, med hjälp av föräldrarna, en grannfest i sin trädgård. Det har pågått sedan vi flyttade hit för 12 år sedan och är mycket uppskattat av oss andra. Arkhyttan saknar ett naturligt samlingsställe, vi grannar ses annars oftast bara längst vägen på väg åt något håll och oftast i bilar. Tack för att ni fixar detta, Jonas, Gerd och Klasse!

Igår hade vi fantastiskt väder och myggen var inte så många. Mats och jag fick många hönsskötartips och på söndag ska vi göra studiebesök för att få tips om inredning i hönshuset. Vi pratade också om problem med en av våra populäraste promenadvägar.  Vägen är allmän men går nära en gård utan staket. Ägarna har stora hundar som ofta är lösa vilket skapar problem för oss som går hundpromenader eller är ute och rider. Trots att flera har påtalat problemet agerar inte ägarna utan låter hundarna fortsätta vara lösa, kanske vill de inte att vi ska gå/rida den vägen. Det är tråkigt eftersom det är en av de bästa promenadstråken i Arkhyttan.

Idag är vi trötta men glada, jag kan inte annat efter en så trevlig kväll. Kanske gör vi en paus i hönsgårdsbygget.

image