Sista semesterdagen

Vaknar tidigt på min sista semesterdag. 4 veckor går fort men de har ändå varit  innehållsrika och gett mig den återhämtningstid jag behövde. Det känns helt OK att börja arbeta på måndag. Det kommer att bli lugna veckor och tid för att komma ifatt, ta tag i några surdegar och framför allt att fundera  och planera höstens arbetsuppgifter. Mycket intressant är på gång.

Vädret fortsätter att vara nyckfullt med ömsom sol men mest regn och det faller mycket regn! Karin reste hem igår och Mats och jag gjorde ärenden i Falun. Jag har knappt varit utanför Arkhyttan under semestern och det är så jag ville ha det. Jag älskar mitt Arkhyttan och har haft tid att finna lugn och harmoni. Nu är jag beredd att gå ut och möta vardagen igen!

Går omkring i trädgården och njuter trots allt som återstår att göra…image image image image

image image image image image

Asta värper bruna ägg varannan dag, de vita värper vita varje dag och en av dem värper större med två äggulor!

image image

Elin och Åsa har rapporterat om en intensiv eftermiddag i Harry Potters värld. De var mycket trötta och nöjda.

image image