Jakthund

image image

Jag hade en mycket lugn dag på Röda vägen idag. Det är ödsligt och tomt, men Ewelina och Åsa var på plats som tur var. Ewelina har nu åkt hem till Karlstad och arbetar därifrån fram till tisdag då hon går på semester. Åsa arbetar i  höghuset i morgon och hemifrån på fredagen, därefter tar hon semester. Jag kommer att arbeta mestadels hemifrån den närmsta tiden. Har två uppdrag som passar utmärkt att göra i lugn och ro här hemifrån. Just nu gör de golvvård och det är ganska kaotiskt på kontoret.

image image

Det har lugnat ner sig i hönsgården. Cissie håller sig mest för sig själv och Kycklingarna Dileva och Diva håller ihop och håller sig undan de vuxna.

Puttes jaktinstinkt är stor. I morse hann han fånga en fågel som tagit sig in på verandan. Jag var nyvaken och hann knappt reagera innan han fångat och ätit upp det mesta av fågeln. Hu! Han är FÖR nyfiken på hönsen också, så honom får vi hålla under uppsikt!

Bella och Donna släpper mängder av hår igen. Vi försöker få bort det mesta ute i trädgården.