Hönsrapport

Nu behöver vi inte hålla hönsen uppdelade i tre grupper längre. Cissie håller sig för sig själv men tillbringar natten på sittpinnen på vänster sida om Arne. Asta sitter på den högra. De tre B:na, som vi inte kan se skillnad på sitter på en egen sittpinne högre upp. De stora kycklingarna Diva och Dileva håller ihop och sitter i gluggen på nätterna. Idag har Mats satt upp en lägre sittpinne till dem.

De små kycklingarna,Adu och Ami, har börjat växla färg. Adu hade två svarta fäckar uppe på huvudet från början och i övrigt var de gula. Nu börjar vingarna bli lite spräckliga. Mamma Amanda vaktar och försvarar dem så de är svåra att få med på bild.

image

image

Åsa har kommit hit, jag slutade arbeta tidigt och vi tog en promenad. Åsa tog också ett dopp i dammen. Idag har vi 25 grader i skuggan!

image image