Lördag

imageDileva, 12 veckor

imageCecilia, Cissie, 1 år. Diva i bakgrunden.

imageB-?, vikan inte skilja på våra 3 vita, Böna, Beata och Beatrice. Cissie i bakgrunden.

imageAmi, nyfödd.

imageAsta, gammelhönan och högsta hönset.

imageAmalia, mamma till Adu och Ami.

imageAdu, nyfödd.

image

Arne

saknas på foto: två av B-gänget och Diva.

Facebook påminde idag om att för 6 år sedan köpte vi vår senaste husbil och Mats sålde sin sista motorcykel. Husbilen har vandrat vidare liksom vi och nu håller vi oss gärna hemikring. Vi behöver inte längre resa till våra gamla föräldrar och de stora hundarna fungerar bäst här hemma.

Första arbetsveckan var bra, jag har börjat härva i lite tyngre arbetsuppgifter som kräver lugn och tid till reflektion. Åsa kom igår och reser vidare till en musikfestival i Roslagen idag. Sommarvärmen håller i sig och vi njuter!