semestertider

Igår dök det upp en flickprofil vid stigen på skjutbanan. Jag har gått där hur många gånger som helst utan att se den.

Nu har även Ewelina tagit semester. Jag var på Röda vägen och arbetade på förmiddagen. Vi var 2 personer på mitt plan och jag hittade 6 personer som fikade på innergården. Jag gick igenom och slängde gamla arbetsdokument men finner det inte meningsfullt att sitta på kontoret när det är så folktomt. Arbetsdagen blir 1,5 timmar kortare när jag slipper restiden och jag har en lika bra arbetsplats här hemma. Dessutom kan jag ta lite längre lunch och komma ut mitt på dagen. Jag kommer att vara helt själv i en och en halv vecka innan semesterfirarna återkommer.

Adu och Ami växer så det knakar, de blir mer och mer lika Amalia i färgen. Asta ligger kvar i redet och ruvar.

image