Långlunch

Tar långlunch, passar på när jag arbetar hemifrån. Ytterligare en arbetsvecka har gått. Tiden verkligen rusar när jag arbetar. Jag har nu arbetat tre veckor efter semestern, dvs nästan lika länge som jag hade semester.

image

image

Solen har lyst hela förmiddagen men nu mulnar det på och nyss kom det en liten regnskur. Min magvärk försvann med hjälp av medicinen redan igår kväll. Det är så skönt efteråt, vad spelar då alla andra små besvär för roll? Det är tur att det finns något positivt med det och att det inte sker så ofta. Vad gäller smärta anser jag att mina tre värsta smärta på en skala av 10 varit 10=ryggskott(har bara haft det akut en gång då jag lyfte en vattenfylld båt i Ornäs), 9=barnafödande (fast det var under så korta intervaller och så positivt ). 8=magsmärtorna Tandvärk ligger på 5 och mensvärk på 3 ungefär. Nog om det, nu är det över för denna gång och livet känns bra igen.

När semestern tog slut startade Mats och jag en vit period utan alkohol. Det blev väldigt ofta och lite för mycket under våren och sommaren. Vi mår mycket bra av att låta bli, spar pengar och har satt upp olika mål hur länge det ska vara, För mig gäller det åtminstone tills syster Karin, Pepe och Magda kommer hit i början av september, Det blir lite tråkigt när det är fredag och vi vill göra lite fest men i övrigt är det inget problem. Vi försöker ändå göra helgen lite festligare.