Så bra att det är sant!

Enligt en forskare är rödvin, choklad och ost mycket nyttiga för hälsan. Härligt! Den vita perioden är nu inne på femte veckan och efter kommande Göteborgshelg är det dags att bryta den, efter totalt 6 veckor. Det har varit både nyttigt och skönt.

Idag var det fart på jobbet, det var kul att se arbetskamraterna igen. På måndagar arbetar jag i höghuset och träffade de som arbetar där. Jag var också till diabetessköterskan och mina långtidsvärden är bra, jag fick godkänt! Biverkningarna av metforminet hade jag gärna varit utan men de är överkomliga med tanke på effekten.

Jag försöker hitta ett sätt att hantera den trötthet jag känner efter en arbetsdag. Allt blir väldigt tungt under några timmar och jag får alla möjliga besvär. Just nu störs jag av den träningsvärk och det ryggonda jag fått efter garagemålningen. Att acceptera tröttheten och inte bli triggad av småbesvär blir den stora utmaningen.