Hemma

Borta bra men hemma bäst. Jag körde från Göteborg halv åtta i morse och körde in på OK imagei Avesta fem minuter innan hyrestiden gick ut (14.30). Det gick bra att köra, bra väder och mer variation än gårdagens E4-färd. Vi hade trott att det skulle ta tid att ta sig förbi Södertäljebron men det gick smidigt, läste att de öppnar bron för trafik i morgon igen. Det var skönt att bli av med släpkärran, den sista biten från Avesta och hem flög vi fram!

Här hemma är det sig likt. Asta ligger fortfarande och skenruvar, vi måste ta tag i det i veckan. Cecilia kryper under hönshuset och lägger sina ägg i matskjulet. Mats hörde idag att någon av kycklingarna (snart fullvuxna) Diva och Dileva försökte gala. Vi tror att Dileva är en tupp men kanske är Diva också det… Mats såg inte vem det var som gol, bara att det inte var Arne.

Vi åt middag i Skedvi och jag kommer att göra en tidig kväll, oj vad trött jag är!