Äntligen vardagslunk

Denna vecka är den första som vardagslunken infunnit sig efter sommaren. Jag har längtat efter rutiner och några sådana veckor återstår innan jag har en veckas semester för att vara med på älgjakten.

Jag trivs väldigt bra med mina arbetskamrater. Ewelina bor i Karlstad men veckopendlar till oss i Borlänge och är här de flesta dagarna i veckan. Anna och jag har arbetat tillsammans i många år, Roger och Åsa är ganska nya men alla bidrar med fantastiska arbetsinsatser och mycket bra arbetsstämning! Jag delar rum med Magnus, enhetschefen, min chef Robert och Markus. Vi trivs bra ihop men springer alla på möten så vi är sällan alla samtidigt i rummet. I veckan utökades vi med ytterligare en person, Anders, så numera är vi 9 personer i utvecklingskontoret.

Utöver att utföra kontorsaktiviteter och vara uppdragsledare för vår grupp arbetar jag som stöd till Leveransområdesansvariga, just nu sektionschefen Karin. Jag följer upp, resurssätter och stöttar i leveranserna och fungerar som bollplank. Vi planerar en workshop med uppdragsledarna och Teknisk förvaltningsledare för att bilda team och effektivisera nyttjandet av våra resurser. Arbetet är varierande, utvecklande och emellanåt spännande. Jag trivs!

image

Mats hämtar vid bussen, lagar middagar, bakar bröd och servar mig under veckorna. I måndags morse hade han lämnat en påse med hjärta innehållande nybakta bullar i brödlådan vilket gjorde min dag. Igår kom jag hem till doften av nybakat bröd och idag till ett dammsugat hem. Jag har det så  bra!

Nu ser jag fram emot en bra och avkopplande helg!