Morgonljus

Igår morse var det uppehåll och fint väder när jag for med bussen till Borlänge. När vi kom till Gustafs öppnade sig himlen. Jag hade glömt hur häftigt det kan regna. Förra veckan lånade jag ett paraply av Robert och hade lämnat det i vårt rum i höghuset. Nu kunde jag använda det på morgonpromenaden till Röda vägen.

I morse var det lika dant. Jag tog detta foto från bussfönstret.

image

Bara en kort stund senare hade himlen ändrat sig till lila och mitt i den en regnbåge. Återigen kom ett häftigt ihållande regnväder och jag var paraplylös. Dalatrafik hade sålt slut på sina och jag tog en chansning att det fanns att låna i receptionen i höghuset. Det gjorde det och jag tog mig relativt torr till Röda vägen.

Ikväll packar jag, i morgon eftermiddag tar jag tåget till Hallsberg och syskonträff hos Gigi och Hasse i Pålsboda. Karin och Maggan reste dit redan idag. Mats stannar hemma hos höns och hundar.