Våra barn…

img_2136Vi har haft fantastiskt sköna dagar tillsammans med våra barn. Joel och Johanna reser i morgon och planerar inför att flytta ihop i en lägenhet i centrala Helsingborg. Åsa reser till Stockholm idag för att fira nyår och sedan vidare hem till sin nya lägenhet i Göteborg. Elin är redan tillbaka i Umeå och tar hand om sin verklighet, vilket jobb ska bli hennes försörjning, var ska hon bo och hur ska hon ordna sitt liv så att hon kan utöva sitt konstnärsskap. Tankarna går också till Tobias i San Diego, Joel, Johanna och deras mamma Gunilla har varit hos honom en månad under hösten. Det var länge sedan vi träffade honom och det är tråkigt att han är så långt borta…

Vi har fantastiska barn och vi är imponerade och stolta!

Nu laddar vi inför att avsluta 2016, som har varit ett bra år!

Gott Nytt År!