Ålderns höst och bra ny teknik

63 år, så gammalt har jag tyckt i minst 55 år och därför är det overkligt att jag är det nu!  Fast jag tycker att livet blir bättre och bättre som tur är, eftersom kroppen blir sämre och sämre.

Jag började födelsedagen mitt i natten då Mats uppvaktade med en fin snusdosa! ”Snus är snus om än i gyllne dosor, men rosor i ett sprucket krus är ändock alltid rosor” heter det men för mig är snus i silvrig dosa en fantastisk present!

IMG_0848

Morgonen började förvirrat och fortsatte så, jag kan skylla på åldern, nu tar den ut sin rätt! På bussresan in till Borlänge tappade jag min mobil..

Teknik är bra när den fungerar.  Jag kunde via min iPad och ”hitta min iPhone” få kontakt med upphittaren(busschauffören) som ringde upp det telenummer jag angav och vi bestämde att jag skulle få tillbaka mobilen på bussen i morgon bitti. Dessutom har jag fått mail som rapporterat var bussen/telefonen befunnit sig under hela dagen. Den är berest!

IMG_0847

Det var tur att Mats hämtade mig tidigt, dagen har varit lite ”snurrig”. Nu har jag blivit uppvaktad med orkide’, tulpaner, vin, god middag och tårta. Elin och Åsa hade också lite oflyt, deras blombukett fastnade i Hedemora ( jag har ett antal meddelanden från blomsteraffären i mobilen i morgon bitti). Inget problem, vi hämtar den i morgon! Tack i förväg!