Salobrena

IMG_0912Karin hade hittat en buss vid 12-tiden som gick ner till havet och Salobrena som vi testade. Solen sken, det var 20 grader och vi tänkte oss lunch på favoritrestaurangen Casa Emilio vid stranden. Det visade sig att bussen körde genom många orter innan vi vid 2-tiden var framme. Då var vi väldigt hungriga och promenerade snabbt ner till stranden.

IMG_0915

Första året jag var här åt vi min 60-årsmiddag på den här fiskrestaurangen och dit vill vi alltid återkomma. Förra åtret höll de stängt pga ombyggnad så det var ett efterlängtat besök och vi blev inte besvikna!

IMG_2225 IMG_2230

Det blåste ljumma vindar men lite för kraftigt för att sitta utomhus så vi satt i lä i dörröppningen och njöt.

Salobrena är en vacker stad och inte alls så ”turistig” som många av de andra kuststäderna. Efter att ha suttit och ätit länge, länge promenerade vi tillbaka till centrum och handlade mat för veckan. Därefter satte vi oss och väntade på bussen tillbaka och tog ett glas vin och tapas.

IMG_2233 IMG_2235 IMG_2216