Lördag

Jag vaknar tidigt och mår bra efter att ha sovit gott och känner mig nöjd efter arbetsveckan. Min förkylning håller i sig men näsdroppar hjälpte nattsömnen och en lugn dag framför skidåkning på TV:n känns lockande och bra.

igår var min arbetsgrupp ute i Dala Storsund och utvärderade 2016 och planerade 2017. Vi hade bra diskussioner och är en bra sammansättning av människor som arbetar och trivs bra ihop. Som ledare för gruppen känner jag mig nöjd med att ha sammanfattat allt bra vi gjort, diskuterat vad vi ska göra ännu bättre och öppnat för nya tankar om framtida arbetsuppgifter. Dala Storsund är Trafikverkets kursgård och ligger precis där sjön Runn blir sjön Ösjön. Det är inte långt ifrån Ornäs där vi bodde i 5 år när barnen var små.

 

IMG_0956Vi fortsätter att ha det kallt och soligt, ett perfekt väder för alla sportlovsfirare!