Mars

Vaknar till snöande lördagsmorgon. Som vanligt njuter jag av ensamheten, tystnaden och möjligheten att reflektera och summera veckan och livet.

Vårt orkid’efönster gör mig lycklig. De trivs bra i fönstret och alltid är det minst en av dem som blommar.

IMG_0973

IMG_2316

Vårt citronträd trivs också i sitt köksfönster. Vår första citron (på 6år) blir allt större.

IMG_0972

Kommande vecka åker jag bort på kurs 3 dagar och är borta på Mats födelsedag. Jag överraskade honom med att fira lite tidigare då bl a min senaste vinst från vinlotteriet avsmakades, jättegott!
IMG_2321

Just nu har jag kommit in i en måbra-period. Jag känner mig harmonisk och i balans och det är så skönt! Hönsen däremot gillar inte att snön och vintern kommit tillbaka. Det är bara de tre stora som ger ägg just nu, för någon vecka sedan fick vi minst fem ägg om dagen.

IMG_2325