Valpliv

Att vara valpförälder har sitt pris. Att stå barfota i frostigt gräs klockan 4 på morgonen och vänta på att Maja ska kissa, att glömma ta in tomatplantorna från verandan så att de dog av nattfrosten, att glömma vattna cintronträdet och upptäcka att det är två citroner i stället för en men att alla blad faller av, att ha ont i hela kroppen efter några veckors sömn på madrass på golvet. Vi är ständigt trötta, även Donna och Putte.

MEN det är underbart!

Dagens glädjeämne är att brandstationen i Stora Skedvi nu är bemannad igen, den har varit stängd sedan 1 maj. Deltidsbrandmännen fick inte den ersättning de behöver och sa då upp sig men har idag gått tillbaka efter en ny överenskommelse. Så skönt för oss, vi har haft många bränder i bygden, senast av grannhusen i byn och utan dessa brandmän hade det gått väldigt illa.

Idag tog hönsen över vår veranda och Cecilia var till och med inne och kollade om det fanns kvar något gott i Donnas matskål.