Lämnar Göteborg

Åsa gav mig en rundtur i akademin Valands lokaler. Det var en blandning av gamla och nya lokaler och ett virrvarr av trappor och rum. Kreativiteten sitter i väggarna men igår var det folktomt. Därefter tog vi en lugn hemmakväll med  prat, god mat och dryck och melodifestivalen. Idag vaknade jag tidigt och gav mig själv frukost på sägen. Mitt tåg går vid 12 och Åsa ska samtidigt till sin utställning.

Jag har kommit på mig själv att jag tar med mamma och pappa på det jag tror att de skulle uppskatta. Pappa gjorde halsband med våra stjärntecken, mitt är vattumannen, och mamma gav mig en bärnstensring som hon inte använde längre. De följer med mig i dessa smycken och i tanken!

Åsa håller utställningen öppen idag och i morgon. Hon stänger därefter men kommer flytta över delar till den gemensamma elevutställningen som öppnar på fredag. Elin kommer hit i veckan för att vara med på vernissagen.

Jag hittade några fler gulnande fotografier från när barnen var små. Elin och Åsa nybadade och busande i pyjamas. Det andra på deras farmor Britt med kusinerna Emma och Anna. De sitter på sjöverandan på släktgården i Ornäs.

Denna helg har inneburit MÖTE på många plan. Dels Åsas utställning och dels mötet med Åsa och även hennes fina vänner.

Jag lämnar Göteborg som varit regnigt och mulet men skänkt mig energi, glädje och ljuvliga dofter, häggen blommar!