rubbade cirklar

Cirklarna har rubbats för oss alla. Maja har aldrig tidigare upplevt regn. När det igår började regna var det jätteotäckt och hon ville inte alls kissa utomhus, vilket hon har blivit duktig på annars. Natten blev också lite småbarnslik, hundarna vandrade från bädd till bädd under natten och klockan halv fem kunde jag inte somna om. Det bekymrar mig inte så särskilt eftersom jag i grunden alltid sover bra och är utsövd. Men lagom tills det var dags att åka till jobbet kom ögonmigränen. Den är häftig när den pågår men försvinner inom en halvtimme, så nu sitter jag här och väntar på normal syn för att kunna köra till jobbet. Mats vaknade med kramp efter att ha sovit i kontorssoffan de sista timmarna med Maja.  Det påminner starkt om småbarnsåren! Kärt men inte nöje…

idag ska jag träffa vår nya praktikant och kontoret ska äta gemensam lunch på stan. Jag ser fram emot en intressant arbetsvecka.