Sova i säng igen!

För andra natten i rad har vi sovit i vår egen säng på övervåningen. Så sköööönt, madrass på golvet är jobbigt i längden. Maja och Putte samsas med oss och det är gott om plats för alla fyra! Maja sköter sig jättebra och det kommer inte att dröja förrän hon är helt rumsren. När vi ser oss omkring ser det förskräckligt ut i hela huset. Valplivet har satt sina spår och vi har inte orkat hålla efter, t o m Mats förfäras över stöket. Jag hoppas att jag i helgen ska orka röja undan det värsta, det börjar bli dags att släppa hit alla som står i kö för att komma och träffa Maja.

I förrgår kom värmen som en chock, 24 grader! Värmen har hållit i sig fastän solen inte var framme någon längre stund igår. Växtligheten har exploderat och vi behöver få hem gräsklipparen från verkstaden. Vi har suttit vid ljugarbänken och ute på verandan två kvällar och det finns hopp om en sommar ändå!

 Igår fick vi äntligen träffa Mats hjärtläkare och fick efterlängtade besked, även om det fortfarande finns en hel del frågetecken. Det är ovisst om det är hjärtsvikten som orsakat förmaksflimret eller tvärt om. Först och främst ska man göra en elkonvertering. för att se om flimret kan stoppas/förbättras. Detta kommer att göras om ungefär 3 veckor. Därefter ska vi avvakta en månad för att se eventuella effekter. Man ska också göra en skanning av kranskärl och kroppspulsåder samt en sömn/snarkundersökning. Ytterligare en medecin las till och nu avvaktar vi igen.

Den här sommaren kommer vi att vara här hemma, vi ska bara vara och sköta det alldaliga i ett lugnt tempo. Alla planer på semesterresor har slopats. Vi ska se till att allt är som det ska!