Grattis Joel!

Putte och Maja får dela hundbur när de följer med i bilen. Det fungerar bra och är betydligt mer trafiksäkert än att ha dem lösa. Igår körde vi till Borlänge på eftermiddagen och uträttade ärenden. Det var mycket folk i farten eftersom Borlänge hade studentfirande.

Idag fyller Joel 30 år och vi hoppas att vårt hurrande når fram till Island, där han och Johanna nu är på semester. Hurra och Grattis från oss!

Jag njuter av alla blommor som stortrivs och frodas i det fuktiga klimatet. Det är tråkigt att vi inte får se solen men det är behaglig temperatur. Vi har inte fått igång några trädgårdsodlingar efter den misslyckade tomatplanteringen. Jag tänker att jag får fixa lite färdiga plantor när semestern börjat. Vi har haft viktigare saker för oss.

Kommande vecka är sista arbetsveckan före semestern. På onsdag reser vi ner till Göteborg för att lära oss mer om projektkontor och träffa några av våra medarbetare i Göteborg. Vi håller på att starta ett projektkontor IT och gör en större förändring av vår sektion. Det är lite kaotiskt men jag trivs bra i kaos och med mina arbetskamrater, så det kommer att bli bra! Åsa kommer hem så att Mats slipper vara ensam om något skulle hända. Hon kommer och reser så att jag inte hinner träffa henne men vi är så glada att hon kunde fixa ledigt från sommarjobbet i Stockholm och ställa upp! När jag kliver av tåget på fredagskvällen börjar min semester!