Nöjd

När jag insjuknade i flunsan i Kristi Himmelfärdshelgen sprack mycket av min trädgårdsplanering. Hallonhäcken står halvklar, krusbärsbusken är överväxt, inga krydd- och tomatodlingar finns och gräset växer vilt både här och där. Det finns viktigare saker att prioritera och jag tränar mig på att vara nöjd med det som är!

Gårdagen bjöd på uppehåll nästan hela dagen och jag fick en hel del gjort. Hönshus och hönsgård blev iordninggjorda vilket var mest eftersatt. Gastuber till grill och terassvärmare kom på plats. Hönsmatssäckarna är transporterade till sitt skjul. Vi premiärgrillade och njöt av att vara på verandan. Putte har hittat ett rymmarställe så han kan inte vara lös på baksidan just nu eftersom vi ännu inte hittat hålet/stället.

  

Mats fixade lite och vädrade motorcykeln, en ny kedja och sedan är det dags för premiärtur. Han har svårt att hålla värmen och var vinterklädd. Humöret blev bättre men han tog nästan i för mycket och var tvungen att vila resten av dagen.

Jag kan inte bli annat än lycklig när Elin lägger upp en fin selfie på Instagram. Älskade unge!