vardag

Gårdagen var en konstig dag, jag mådde annorlunda och hade 2 ögonmigränanfall. Lättnaden efter våra jobbiga månader var påtaglig. Vi åkte till Borlänge och gjorde ärenden, bl a fixade vi en IKEA-skruv som fattades till en kökslåda.

Mats fortsätter vara piggare, vilket känns fantastiskt! Nästa tisdag ska de göra om isotopröntgen och därefter ska vi få besked om ev elkonvertering och behandling. Väntan känns uthärdlig nu när Mats mår bättre.

Jag försöker att få något praktiskt gjort varje dag, huset och hemmet är mer eftersatt än på länge. Snart är tvätthögen borta och ateljen storstädad. När Mats orkar ska vi ta ett röj i trädgården, gräset ska klippas och vi måste hitta Puttes rymmarhål i staketet. Maja börjar fatta att hon också ska bajsa utomhus, det ska bli fantastiskt skönt när hon blir rumsren!

Jag hittade detta hjärta i gräsmattan igår. Kärleken är oändlig!