Lättnad

Jag vet inte hur jag ska beskriva den lättnad vi kände igår. Efter att sedan i början av april känt oro och osäkerhet om Mats hälsa fick vi igår det första lugnande beskedet.

Just nu har de koll på Mats hälsa och läget är stabilt. Han behöver inte vara försiktig utan kan göra det han orkar. Han äter mediciner som hindrar nya blodproppar och stärker hjärtat. De ska fortsätta utreda och kolla hela kroppen liksom ytterligare följa upp lungorna. Det kommer att pågå i månader framöver men vi kan vara lugna, läget är stabilt. Och den senaste veckan har Mats mått bättre!

Vi bara sjönk ihop i två pölar när vi kommit hem. Oro och spänningar släppte och jag som trodde jag redan hade läget i kontroll insåg hur tungt vi har haft det och hur mycket det har påverkat oss…

Jag la mig tidigt och sov med massor av spännande drömmar. Vaknade till några gånger och tittade på månen och funderade om den var full eller bara nästan. Nu har jag blivit väckt av Donna och klivit upp för att njuta av min sista semesterdag. I eftermiddagag planerar jag att besöka farmor Britt. I morgon är det dags för årets grannfest hos Jonas.

Trodde jag… när jag publicerade detta insåg jag att det är den 7 juli idag och att grannfesten är idag, inte i morgon! Vi har varit självupptagna och blivit dagvilla den senaste tiden.

Men det är inget problem

allt är som det ska!