Det är lugnt

Det är ok att börja arbeta igen i morgon. De närmaste tre veckorna är de flesta på semester och ventilationen i höghuset är avstängd för reparation. Det innebär att jag kommer att arbeta lite mer hemifrån och slipper arbetsresorna. En hel del arbete ligger på högoch det ska bli skönt att ta tag i det.

Maja och Putte delar Mats knä på kvällarna. När det är dags att lägga sig tar Maja sällskap med mig i trappan och efter lite kvällskel lägger hon sig nära och sover hos mig hela natten.

Självklart hade jag gärna haft semester ytterligare några veckor. Om 1,5 år kan jag gå i pension och de sista åren kommer jag att se till att de blir både intressanta och roliga. Vi börjar landa efter vårens turbulens med Bellas död, Mats hälsoproblem och nya valpen Maja.

Det känns lugnt, allt är som det ska!