Vissa dagar

är bättre än andra. I morse vaknade jag alldeles för tidigt och var tvungen att gå på toaletten. Detta störde Majas och mina morgonrutiner. Jag kunde inte somna om och Maja hann både kissa och bajsa inne. Det var slut på mjukt bröd så frukosten blev lite sämre och även humöret.

Vid 7-tiden bestämde jag mig för att börja arbeta för att kunna sluta tidigare. Då vägrade VPN-uppkopplingen till Trafikverket att fungera så jag kom inte åt mina arbetsdokument. Efter en dryg timme med felsökning, ett antal omstarter av både dator och och router gav jag upp. Som tur var hade jag skrivit ut en lunta dokument som jag behöver läsa igenom så jag tog mig an det tjockaste ( på engelska vilket jag tycker mindre om). Vid 10- tiden gjorde jag ett nytt försök och vips, allt fungerade. Varför vet jag inte!

Mats for till Borlänge och skaffade verktyg inför garagetaksarbetet och jag kunde arbeta med det jag hade planerat. Det är märkbart att han är piggare och orkar mer men definitivt inte återställd. När han kom hem gjorde vi ett ryck och gick igenom våra frysar, vad hittade vi där? Jo, kåldolmar som vi snart ska äta!

Nu har vi suttit en stund på verandan och gjort helg. Humöret har vänt och livet känns bra igen. Vi trivs och har det så bra här i vår oas i Arkhyttan!

Allt är som det ska!