vänskap

Lasse förbereder att hjälpa oss lägga plåt på vårt garagetak. Han och Anna kom förbi igår och vi planerade arbetet. Jag är imponerad av Mats vänskap och vänner, just nu får vi ett fantastiskt stöd. Tack för det!

Vi diskuterar framtiden. Hur gör vi om Mats inte orkar börja jaga igen? Ska vi då bo kvar? Hur gör vi om han inte orkar älgjakt men kan jaga lite. Orkar vi ta hand om huset? Jag har 1,5 eller 2 år till pensionen, hur ska vi ordna allt fram till dess och hur vill vi ha det sedan?

I slutet av veckan kommer Tobias hit, det var minst 3 år sedan han var i Sverige och vi träffade honom senast! Joel och Johanna kommer om en vecka. Det är efterlängtade besök! Jag påbörjar en ny arbetsvecka. Det är fortfarande folktomt, städning och reparationer i höghuset så det blir mestadels hemarbete även denna vecka.