Övertrött

Efter en tuff vecka för både Mats och mig laddade vi för en avslappnad fredagskväll med irish coffee och TV. Men efter att blivit hämtad av Mats och plockat ner vår konst i bystugan kollapsade jag. Min kropp sa ifrån och jag trodde jag fått magsjukan. Jag gick och la mig med spyhinken bredvid sängen kl 19. 11 timmar senare vaknar jag och inser vad som hänt. Jag var inte magsjuk, bara helt utpumpad! Tji fick den fredagskvällen!

Ytterligare en tuff arbetsvecka återstår och vi har en deadline den 27 november. Därefter måste jag ta det lugnare, att köra så här hårt en kortare period är ok men det håller inte i längden.

Våra svenskvarande barn träffades igår hos Joel och Johanna i Helsingborg. Vi fick lite rapporter därifrån!

Åsa ska följa med Elin till Malmö för att hjälpa henne komma i ordning. Vi är glada över att de bor nära varandra, träffas och hjälper varann!