Dramatik

Onsdagen är helt mötesfri och Mats skulle till en undersökning i Avesta så jag valde att arbeta hemifrån. Innan Mats for började han blöda näsblod men fick stopp efter en stund så han åkte iväg. Han kom inte längre än till grannbyn innan det började blöda igen så han fick vända hem med huvudet utanför bilrutan. Det fortsatte att blöda i nästan en timme och vi ringde 1177 med 25 min väntetid och ställde in Avestabesöket. Vi tyckte att det var riktigt otäckt med så mycket blod under så lång tid.

Nu har vi pratat med vårdcentralen efter inrådan av 1177. De har ingen läkare tillgänglig utan vi ska åka in akut om det börjar blöda igen. Det är tredje morgonen han blöder näsblod och att han äter blodförtunnande gör det inte lättare att få stopp på. Jag måste arbeta hemifrån i morgon också, Mats klarar inte detta själv och eventuellt får vi åka in till läkare och då måste jag köra. Pust…

Vi tittar på skidåkarna och det lugnar inte nerverna – jag ska aldrig mer klaga om jag har det tråkigt!

Igår skickade Karin foton från Molvizar. 10 grader på morgonen, över 20 på altanen på eftermiddagen!