myggjagare

Halva juni har gått och jag kliar på mina myggbett. Igår fick jag sms av Mats att myggdödaren kommit och när jag kom hem satte vi igång den. Det tar några veckor innan den ger full effekt.

Vi sörjer, hundarna och vi. Maja och Putte försöker hitta sina nya roller utan Donna. Jag saknar att kryssa mellan Donnas ben nedanför sänggaveln och det är obeskrivligt tomt utan henne.

Nästa vecka är det midsommar och jag har 2 arbetsveckor kvar innan min första semester. Det är hysteriskt tempo på jobbet, allt ska hinnas före semestern och omorganisationen den 1 oktober kommer snabbt närmare med allt vad det innebär. Jag försöker ”flyta” fram i mitt tempo trots att arbetsuppgifter och möten hopar sig. För det mesta går det bra men jag är ordentligt trött efter arbetsdagen och arbetsveckan. Idag arbetar jag hemifrån och kan koncentrera mig utan att möta oron hos kollegor och i korridorerna. Förändringsarbete tar energi från de arbetsuppgifter som ska göras.