Nya tider

Lördagen innebar trädgårdsarbete på förmiddagen. Vi fyllde igen djupa bilspår i gräsmattan, sågade ner ett träd, plockade rätt på verktyg och redskap som varit utspridda både här och där, klippte med kantklipparen och Mats fixade gräsklipparen.

Fotboll, formel 1 och god middag med lammkött från visthusboden avslutade dagen.

Facebook påminner om sommarbutiken som vi drev i 5 år mellan 2009 och 2013. Det var en jätterolig tid men även slitsam, vi gav det 5 år och gick inte med någon vinst men inte heller förlust. Nu har vi tagit 5 års paus från galleri och målning och jag ser fram emot att få ro att ta upp skapandet igen när jag gått i pension.

Syster Karins Peruvänner har rest hem igen, de borde ha fått en oförglömlig upplevelse med ett fullsmäckat välplanerat program.

Idag tog jag sovmorgon, solen skiner men det fortsätter att vara rätt svalt. Det ska bli varmare under veckan. Även idag starade vi dagen med ett pass i trädgården. Fler stubbar/träd/buskar kapades och bortforslades.

Det har förändrat sig, för ett par år sedan var det omöjligt att tänka sig att dagens 2-timmars arbets/gympapass skulle vara avklarat kl 12. Förr var Mats knappt vaken klockan 12… men…  Allt är som det ska!