Fest

Åsa fyller 30 år i höst och bjöd igår släkt och vänner på fest på Öjegården. Vi hade turen att ha mina systrar, Maggan, Hasse, kusin Malin, Magda och Pepe boende hos oss. Eftersom jag har beredskap fungerade jag som chaufför mellan Ornäs och Arkhyttan. Mats hade en dålig dag och stannade hemma i Arkhyttan med hundarna.

Vi hade tur med vädret och ett 30-tal personer år buffe, minglade och lekte lekar.

Jag hade en underbar dag, det är inte ofta jag har mina närmaste samlade på samma ställe. Det var också fint att träffa Åsas fastrar, farbröder och deras barn. Åsas fina vänner och hennes kusin Anna hjälpte till med allt praktiskt och var lekledare.

Tack Åsa för en fin fest och för att du samlade oss tillsammans!

Nu har alla åkt hem och Maja, Putte, Mats och jag är ensamma i Arkhyttan igen.