Nattrapport

Plötsligt kommer en natt när jag vaknar efter någon timme och inte kan somna om. Jag har världens bästa sömn och sover gudomligt för det mesta men av oförklariga skäl dyker det upp en svårt att sova natt ibland. Det bekymrar mig väldigt lite och på natten finns ännu mer tid för reflektion, så jag passar på! Mats har sovit bra den senaste tiden Och sover nu också.

Jag fick ett presentkort på Naturkompaniet av Trafikverket i avskedspresent. Igår resulterade det i en ny bra kikare och en Kånkenryggsäck. Bra att ha-saker som vi inte hade unnat oss annars.

Det blev inte kallare än 16 grader igår och på eftermiddagen drog ett snöoväder in över mellansverige och temperaturen steg. Vi fick bara ett par cm men stora delar drabbades hårt, bland annat hade de problem att landa på Arlanda. En fd arbetskamrat hamnade i Åbo i stället.

Det verkar som om vi kommer att få en stadsminister och regering till slut, förhandligar har pågått sedan valet i höstas. S och MP väntas få regera med Stefan Löfven som statsminister. Detta efter överenskommelse med C och L. Till detta behövde de V:s godkännade. Moderaterna och SD står utanför.

Nu ska jag lägga lite pussel och räknar med att snart somna om.