Fri

Jag var nöjd men trött igår och hade en fin födelsedag!

Natten har däremot varit orolig, både Maja och Putte har väckt mig för att de behövt gå ut. Putte har varit dålig i magen och behövt ut flera gånger. Jag hade svårt att somna om  och sov oroligt efter klockan 3. Men vad gör det, jag kan ta igen det när jag vill. Idag är det mycket skidåkning i Vinterstudion. Jag lägger också mycket pussel på min iPad.

Nu startar det riktiga pensionärslivet och det ser jag fram emot. Fortfarande blir jag snabbt uttröttad men jag märker att jag orkar mer och mer. Mina händer är mycket bättre, men naglarna behöver tid för att läka. Det tar många månader för en nagel att växa ut helt ny.

Kommande vecka ska Mats till Uppsala för läkarbesök och jag ska på min årliga läkarkontroll. Det är det enda vi har inbokat och det är så härligt att vara fri!