7 mars eftermiddag

68 årsdagen på avdelning 27 i Falun. Joel och jag laddade med paket, bakelser, serpentiner, ballonger och sång. Vi köpte mosarellastrips med cheddardipp och fanta med is enligt Mats önskemål och åt vår lunch tillsammans med honom.Idag fick han en hel del besked.

De ska ta bort katetern när som helst, en dietist har besökt honom och även en sjukgymnast. De vill att han ska träna att gå men han tycker att han just nu tränar nog när han ofta måste gå mellan säng och toalett.

De kommer att sätta in en defibrilator, troligtvis på måndag, vilket görs under lokalbedövning. Det innebär att han inte längre får köra bil eftersom det inte går att ha kontroll över när den kommer att utlösas. Går allt bra kommer han hem under nästa vecka.

Vi hade en trevlig stund tillsammans och det blev en annorlunda men fin födelsedagsfest!

Eftersom hundarna var i bilen stannade vi inte så länge. Nu är vi hemma och jag vågar titta på skidskyttet! Jag vet inte hur Mats gör!