14 mars: Hemma!

Mats är hemma efter nästan tre veckor på sjukhuset. Så fort han kommit hem och satt i sin fåtölj kände jag mig lugn. Vår boendesituation är rätt bra anpassad men Arbetsterapeuten kommer att skicka hit Säters kommun för att se vad mer de kan göra för att underlätta det för Mats. Hon gjorde också en minnestest på Mats där han fick helt godkänt, vilket jag redan hade konstaterat. Fantastiskt att hans hjärna klarade 25 minuters hjärtstopp utan märkbara men!

Jag kommer att kontakta kommunen för att se vilken hjälp vi kan få i våra hemmasysslor. Bara av att packa Mtas saker på sjukhuset och sedan packa upp här hemma fick mina psoriasishänder att blöda.

Natten har varit lugn, vi lever ett parallelliv de första dygnen och sov lugnt drygt 5 timmar. Nu har vi klivit upp, Mats har tagit värktabletter och en smothie och slumrar i sin fåtölj. Jag har fått morgonkaffe och sitter i min favorithörna och njuter. Njuter av att höra Mats lugna andetag, av att flocken är samlad och av att inte behöva köra till Falun och sjukhuset i dag. Hundarna är sig själva igen men de är lite utslagna de också.