15 mars

Novemberkaktusarna blommar vackert i sovrummet!

Natten har varit lite stökig och våra rutiner rubbas. Jag sov som vanligt i min soffhörna innan vi gick och la oss vid 23-tiden. Mats somnade direkt med andningsmasken på. Jag kunde inte somna men satt i sängen och surfade mm fram till 1-tiden. Vid 3 vaknade Mats och väckte mig, han ville sitta i fåtöljen en stund och jag la mig i soffan. Han tittade på formel 1.

Vid 5 gick vi och la oss i sängen igen och Mats sov djupt och gott fram till kl 8. Jag vaknade vid halv 7 och gjorde frukost som jag åt i sovrummet.

Idag ska jag storhandla så att vi klarar oss över helgen. Elin planerar att resa till Öland i morgon bitti och vi ska nu klara oss själva. Det kommer att gå bra men så fantastiskt skönt det varit att ha fått hjälp och sällskap dessa veckor!

Jag kommer inta att lämna Mats ensam den närmaste tiden, han och hundarna kommer att följa med när vi ska uträtta ärenden! Jag har även skjutit fram min nästa beredskapsvecka några veckor för att få mer tid innan vi är beredda att lämna Mats ensam.