Lördag 16 mars

Veckodagarna är inte särskilt viktiga som pensionär, det spelar oftast ingen roll vilken dag det är. Den stora skillnaden är att under helgen är det motorsport som intresserar Mats och jag gillar MotoGP. I helgen är det Svenska skidspelen och även skidskytte, så vi har underhållning!

Elins tänkta tåg var inställt så hon reser tidigt i eftermiddag i stället. Hon ska till folkhögskolan på Öland för att hålla en kurs.  Vi packar in oss alla i bilen och kör henne till tåget i Säter.

Vinten håller sig kvar, igår var det grått och snöblask hela dagen. För några dagar sedan strålade solen och Elin och Putte tog en härlig långpromenad.


Natten var bättre än förra, vid 4-tiden flyttade vinoss till fåtölj och soffa och vstrax efter kl 5 kände jag mig utsövd och åt frukost. Mats kunde ligga i sängen betydligt längre och hade mindre ont. Det är bra att det tydligt rör sig åt rätt håll!

Det är hemskt att säga det men jag tycker att det är tryggt när Mats jämrar sig, då vet jag att han lever!

Igår fick vi kontakt med läkaren Emma i Avesta som lovade att göra det hon kunde för att hjälpa Mats med hans söndermedicinerade mage.