Hjälp här hemma

Vi fick besök av en sjukgymnast och en arbetsterapeut. Vi ska få  speciallakan som gör det enklare att vända sig och en ställning vid sänggaveln. Mats träning just nu är att röra på ben och fötter och blåsa i vattenflaskan, sjukgymnasten återkommer. Vi ska lämna in en ansökan om bostadsanpassning: ett räcke till köksbron, ta bort trösklar och viktigast av allt att få till en dusch av vårt nuvarande städskåp.

Hemtjänsthandläggaren blev förhindrad och kommer idag i stället.

Jag har haft stora problem med mina psoriasishänder i 5 månader. Jag har fått en remiss till Falun men väntetiden kan bli 3 månader. Det är inte bara vatten jag ska undvika, de spricker och börjar blöda när jag bär matkassar, bäddar rent i sängen och nästan allt annat handarbete.

Det ska bli intressant att se vad jag/vi kan få hjälp med.