Avesta igen…

Vid halv 12-tiden började Mats känna sig konstig på ett helt nytt sätt, han kände  sig yr, kallsvettig och darrig. Efter lite tvekan, vi vill ju bara vara hemma och ha det lugnt, beslutade vi oss för att åka in till akuten i Avesta igen. Där blir och blev vi mycket bra bemötta och de undersökte Mats på alla möjliga sätt. Hans kaliumvärden var nu inom normalområdet och de kunde inte hitta något annat specifikt som orsakade hans tillstånd. En teori är att hans puls gick ner under 60 och att pacemakern slog till eller att defibrillatorn gett en lättare stöt. På måndag ska vi kontakta hjärtmottagningen i Falun för att få en avläsning av ICD:n. Det är bra att veta för framtiden.

Men oj vad vi är trötta på att vara oroliga! Nu är vi hemma igen och mycket trötta och tagna av att behöva möta oro och sjukhusbesök mest varje dag.