6 maj Mats kommer hem!

Morgon

Grattis till Mats bror Lasse som fyller år!

Idag ska jag till vårdcentralen för att lämna prover inför medicineringen mot min psoriasis. Jag har blivit kontaktad av flera vänner som har positiva erfarenheter av medicinen både mot psoriasis och värk. Klockan 12 börjar jag en veckas beredskap hos Trafikverket IT.

Igår fick vi veta att på torsdag – fredag kommer de och installerar det nya våtutrymmet, det var en positiv överraskning! I övrigt var gårdagen som dagarna brukar vara nu för tiden, med ett Falubesök mitt på dagen. Det hoppas vi snart ska vara slut…

Ronden

Vi väntar på besked. Mats har minskat ytterligare i vikt så vi hoppas att den överflödiga vätskan är borta nu.

Hemgång!

Mats ska få åka hem idag. De ska göra en ordentlig vårdplanering för honom innan han skrivs ut.

Jag har lämnat prover och handlat i Långshyttan och ska nu försöka gå ner i varv. Bara att lämna prover fick mig att bli stressad, jag är verkligen inte bra från min utbrändhet. Att Mats kommer hem är jätteroligt men jag vill vara så lugn som möjligt, det är viktigt att det blir positivt och inte känns oroligt när han kommit hem!

Hemma

Nu har vi hämtat hem Mats från sjukhuset och vi är tre som viftar på svansen! Det kommer att ta ett tag innan Mats känner sig trygg här hemma, hans senaste hemmahändelser finns för nära i minnet. Men vi tar det lugnt och han har det mycket bättre här än på sjukhuset!